Hvala što ste posljednjih šest godina tako obogaćuli … i zabavno!

Hvala što ste posljednjih šest godina tako obogaćuli … i zabavno!

U čestom scenariju, 2-3 treninga za trening utega od 20-45 minuta svaki se može izvesti na tjednoj osnovi. U idealnom scenariju, preporučujem vam da uključite 3-4 treninge snage tjedno ako tek započinjete, a zatim 1-2 sesije tjedno za kontinuirano održavanje.

Ako imate više pitanja o načinima da se snažno snađete Brzo, objavite ih u komentarima ispod ili na http://www.facebook.com/getfitguy!

Pages

«Prvi‹ prethodno12 Sav sadržaj ovdje je samo u informativne svrhe. Ovaj sadržaj ne zamjenjuje profesionalnu prosudbu vašeg vlastitog pružatelja usluga. Posavjetujte se s licenciranim zdravstvenim stručnjakom za sva pojedinačna pitanja i pitanja.

O autoru

Ben Greenfield

Ben Greenfield stekao je diplomu i magistrirao na Sveučilištu u Idahu iz sportske znanosti i fiziologije vježbanja; Osobni trening i potvrde o snazi i kondicioniranju Nacionalne udruge za jačanje i kondicioniranje (NSCA); Sportska prehrana iz Međunarodnog društva za sportsku prehranu (ISSN), napredna certifikata za postavljanje bicikla od Serotte. Ima više od 11 godina iskustva u treningu profesionalnih, kolegijalnih i rekreacijskih sportaša iz svih sportova, a kao što je pomoglo stotinama klijenata da postignu mršavljenje i uspjeh u fitnessu.

Pretplatite se na postavljanje momaka podcasta Spotify Google Stitcher

Dok podcast Nutrition Diva slavi svoju 300. epizodu, evo nekoliko razmišljanja o onome što sam naučio na putu.

Monica Reanagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva 12. rujna 2014. 3-minutno pročitano

Radim podcast Nutrition Diva već šest godina. Ali, stvarno, radili smo to zajedno! Većina stotina tema koje sam pokrila dolazila je iz e -mailova, komentara, postova i pitanja od vas. I naučio sam svaki dio iz naše suradnje koliko se nadam da imate. Evo nekih od najvažnijih stvari koje sam naučio ili ponovno osvrnuo u posljednjih šest godina.

1. Nijedna dijeta nije idealna za sve. Vidim ogromnu količinu energije koja se troši na svađu koja je prehrana najbolja. Znanstvena literatura prepuna je studija dvoboja. Oko hladnjaka za vodu (digitalno ili na neki drugi način) dobivamo anegdote s dvobojem. Sazivamo visoko politizirane prehrambene istraživačke tankove da odlučimo jednom i za sve kako izgleda zdrava prehrana. Ali gdje je napisano da postoji samo jedan način da jedemo zdravo i da kad jednom shvatimo što je to, svi moraju jesti na taj način? Ono što je važno je što djeluje za vas: vaša biokemija, vaša genetika, vaše sklonosti i vaš životni stil.

Pogledajte također: Kako stvoriti svoju najbolju prehranu

2. Osnove su važne od detalja. Ne samo da trošimo previše vremena brinući se o detaljima koji zapravo nisu toliko važni, već to često radimo i na štetu ispravnih stvari. Nema smisla početi se zastrašiti ima li vaš kečap s visokim kukuruznim sirupom fruktoze ako još uvijek pijete 2-3 sode dnevno. I ne mislim da je koliko sati pojedete svoj prvi obrok dana važno koliko i ono što jedete.

Vidi također: Kako preraditi prehranu

3. Male promjene koje s vremenom održavate mnogo su snažnije od velikih gesta koje traju samo dan ili tjedan. Radije bih da ste trajno smanjili dodani unos šećera za 30% nego bez ikakvog šećera na 5 dana … a zatim se vratite na svoj prethodni unos.

Vidi također: Najveća prehrana Zamke, dio 3: srednja vrijednost v. Extreme

4. Ako to djeluje (i nije štetno), to su svi potrebni dokazi. Puno govorim o dokazima … postoji li podaci koji bi podržali tvrdnju o hrani, hranjivim tvarima ili prehrani. Mislim da je zaista važno moći razlikovati nagovještaj i nešto što je empirijski testirano. Ali to ne znači da su jedine dobre ideje empirijski testirane – ili da je svaka dobra ideja empirijski testirana. Ovo dolazi s divovskom pomaganjem kupca, ali ako nešto radi za vas, bez obzira na to koliko je lonst, i to nije štetno, nesigurno ili vas bankrotira, budite moj gost.

5. Kada je riječ o prehrani, iznosimo obrazovane nagađanja na temelju nepotpunih informacija. Možda je najveća stvar koju sam naučio o prehrani tijekom karijere je koliko još uvijek ne znamo. Moramo raditi s onim što imamo, naravno, i pokušati donijeti inteligentne odluke, ali mi bismo se dobro sjetili da podaci još nisu svi.

Hvala što ste posljednjih šest godina tako obogaćuli … i zabavno!

Doručak s kavom slikom ljubaznosti Shutterstock

O autoru

Monica Reanagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reanagel je licencirana nutricionistica s ovlaštenim od strane, autorica i tvorca jednog od najzahtjevnijih podcasta zdravlja i fitnesa. Njezin se savjet redovito prikazuje u emisiji Today, dr. Oz, NPR, i u vodećim novinskim novinama, časopisima i web stranicama. Imate li pitanje o prehrani? Nazovite liniju slušatelja prehrane na 443-961-6206. Vaše bi pitanje moglo biti predstavljeno u emisiji.

Nabavite 3 savjeta kako spriječiti debljanje tijekom praznika i naučiti najbolju vježbu s visokim kalorijom kako biste mogli imati svoju pitu i ostati u formi.

BEN BEN GREENFIELD GRANK 12. prosinca 2011. 5-minutna Readepisoda #28 Igrajte pauzu Slušajte kako ostati u formi tijekom praznika, trenutno imamo problema s reprodukcijom na Safariju. Ako želite slušati zvuk, koristite Google Chrome ili Firefox.

Savjet br. 2: Odaberite vježbe koje brzo premještaju dijelove tijela. Nedavno sam tvitnuo sa stranice Twitter za Guy FIT Twitter da super-sporni trening, način vježbanja u kojem se krećete na spori i kontroliran način, dobiva sjajne rezultate … u dvostruko dvostruko vrijeme. Tijekom užurbane blagdanske sezone, kada se trebate brzo vježbati koji sagorijeva što više kalorija, čin premještanja eksplozivno osigurat će vam sagorijevanje više kalorija tijekom vježbanja i za sate nakon vježbanja. Uključite poteze kao što su lijekove za lijekove i bacanja, skokove za rublje, sprintere za trčanje i brzo biciklizam.

Savjet br. 3: Odaberite vježbe koje obično ne radite. Iako trebate upozoriti tako da se ne ozlijedite isprobavajući nešto previše napredno za vas, ako odaberete vježbe koje vaše tijelo nije poznato, sagorjet ćete više kalorija za manje vremena, jer vaše tijelo neće biti tako učinkovito u te vježbe. Dakle, ako se obično bacate, pokušajte stajati prešanje u prsima za kabel ili ako obično čučite, pokušajte širom svijeta. Ne bojte se razgranati-učinit će vam tijelo boljim i izoštravati svoje mentalne vještine!

najučinkovitije praznične vježbe

Ne brinite, ja ‘ Ne samo vas ostavi s popisom nasumičnih vježbi. Morat ćete znati kako sastaviti učinkovit praznični trening koji sagorijeva mnoge kalorije u kratkom vremenskom razdoblju koje se može učiniti bilo gdje. Bez obzira jeste li u tetki Ida za Božić ili se trebate uvući u svoju garažu ujutro, sljedeći trening može se obaviti bilo gdje i koristi neke od najučinkovitijih vježbi ranije.

Zagrijavanje sa 100 skakača. Možete ih podijeliti u 10 setova od 10, 5 setova od 20, 4 seta od 25 ili samo napraviti svih 100 odjednom.

Učinite 10 Lunge skokova za svaku nogu. Ako Lunge skokovi povrijede koljena, napravite 20 čučnjeva tjelesne težine.

Učinite 10 push-up-a, zatim ustanite i pomoću bučice, elastične trake, vrča za mlijeko napunjene mlijekom ili vodom ili bilo kojim drugim teškim objektom, napravite 10 motornih pila za svaku ruku.

Napokon, napravite 10 hinduističkih čučnjeva sa skokom. Da, znam da je to smiješno ime i ne znam odakle je došao. Ako vam verzija za skakanje boli koljena, umjesto toga napravite 10 redovnih hinduističkih čučnjeva.

Vratite se na početak i ponovite, počevši od skakača. Pokušajte napraviti ovaj krug s minimalnim odmorom, za 3-5 metaka, a zatim obrišite ruke, uđite unutra i pomozite u uređivanju puretine.

Dva dodatna resursa za početak koji će vam pomoći da ostanete u formi tijekom užurbane i kalorične sezone praznika jesu “koja vježba sagorijeva najviše debele?” i “Ostanite u formi dok putujete”.

Kako vremenski vježbati vježbanje

Evo malo tajne: vaše tijelo može biti relativno neprobojno za stvaranje masti iz hrane ako vježbate prije nego što jedete; A hrana čini daleko manje štete na vašem struku ako se možete ugurati u fizičku aktivnost čim se odgurnete od stola.

Pa kako bi nešto izgledalo? Koristimo večeru za Dan zahvalnosti kao primjer. Na Dan zahvalnosti, napravite napornu vježbu zbog koje se znojite već dugo vremena nakon što završite, poput vježbanja opisanog ranije u ovom članku. Ostanite na nogama pomažući u kuhinji, igrajte se s djecom, bacajući se po nogometu i ne dopustite da se metabolizam smiri dok ne sjednete na večeru. Nakon večere, idite u šetnju s rodbinom, igrajte više lopte ili se uključite u fizičku igru Pictionary, Wii tenis ili Dance-Dance Revolution. Za sveobuhvatniji pregled vremenskih blagdanskih vježbanja, pogledajte službeni vodič za preživljavanje fitnesa za Dana zahvalnosti. Protein, kreatin, dušikov oksid i još mnogo toga, i bez obzira na to rade li zapravo ili vam samo daju skupovito.

Zdravi praznici Slika ljubaznošću Shutstock

Pages

«Prvo‹ ‹ Prethod12 Sav sadržaj ovdje je samo u informativne svrhe. Ovaj sadržaj ne zamjenjuje profesionalnu prosudbu vašeg vlastitog pružatelja usluga. Posavjetujte se s licenciranim zdravstvenim stručnjakom za sva pojedinačna pitanja i pitanja.

O autoru

Ben Greenfield

Ben Greenfield stekao je diplomu i magistrirao na Sveučilištu u Idahu iz sportske znanosti i fiziologije vježbanja; Osobni trening i potvrde o snazi i kondicioniranju Nacionalne udruge za jačanje i kondicioniranje (NSCA); Sportska prehrana iz Međunarodnog društva za sportsku prehranu (ISSN), napredna certifikata za postavljanje bicikla od Serotte. Ima više od 11 godina iskustva u treningu profesionalnih, kolegijalnih i rekreacijskih sportaša iz svih sportova, a kao što je pomoglo stotinama klijenata da postignu mršavljenje i uspjeh u fitnessu.

Pretplatite se na postavljanje momaka podcasta Spotify Google Stitcher

Promotori skupih proteinskih prahova iznose velike tvrdnje za svoje proizvode. No, jesu li prednosti vrijedne cijene?

Monica Reanagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva 17. lipnja 2015., 2-minutno pročitano

Pravo je pitanje, međutim, da li vaš prijatelj dobiva bilo koji dobit Dodatna korist od tih dodatnih hranjivih sastojaka.

Sigurna sam da misli da jest – zašto bi inače potrošila 5 dolara pop? A web stranica se pretjerano provodi svjedočanstvima entuzijastičnih korisnika. Ali nema puno čvrstih dokaza koji bi to poduprli.

Za jednu stvar, nema linearne veze između koliko hranjivih sastojaka uzimate i koristi koju dobivate od njega. Uzimanje dvostruko više hranjivih sastojaka ne mora vam učiniti dvostruko više dobrih.

Vidi također: Možete li dobiti previše antioksidanata?

Drugo, prehrambeni dodaci gotovo nikada ne pružaju iste prednosti kao i prehranu iz Whole Foods.

Vidi također: Mogu li svoje povrće dobiti u tabletu?

Nisam uvjeren da se bilo kakve dokazane koristi približavaju opravdavanju ogromne cijene. Osobno, mislim da bih radije potrošio taj novac na hranu!

Smoothie slika ljubaznošću Shutterstock -a.

Stranice

«Prvo‹ Prethodno12

Većina nas ne dobiva dovoljno kalija. Ali također je moguće previše dobiti. Saznajte rizik od dodataka kalija i zamjena soli

Autor Monica Reanagel, MS, LD/N, CNS Nutrition Diva, 10. lipnja 2014. 4-minutna Readepisode #287 Igrajte pauzu Slušajte kako (ne) povećava svoj unos kalija Mi Trenutno imaju problema s reprodukcijom na safariju. Ako želite slušati zvuk, koristite Google gigant prevara Početna stranica Chrome ili Firefox.

Razlog br. 1. Tablete ne odgovaraju namirnicama. Svježa cjelovita hrana sadrži širok raspon hranjivih sastojaka koji zajedno rade na promicanju zdravlja. Kad izvadimo pojedinačne hranjive tvari iz hrane i stavimo ih u tablete, ne dobivamo uvijek iste prednosti kao što to radimo od jedenja te hrane.

Razlog br. 2: Dodaci ne utječu na izbor prehrane. Neke od prednosti jedenja više brokule dolaze od vitamina u brokoli. Druga prednost jedenja više brokule dolazi iz činjenice da na kraju jedemo manje pomfrita! Kad svoje hranjive tvari dobijemo iz cjelovite hrane, a ne dodataka, na tanjuru nema toliko mjesta za visoko prerađenu hranu siromašnu hranjivim tvarima.

Razlog #3. Previše je lako pretjerivati s dodacima. Iako bi bilo prilično teško dobiti previše kalija iz cjelovite hrane, puno je lakše ući u probleme s dodacima – pogotovo ako ste smanjili funkciju bubrega ili uzimate određene lijekove koji narušavaju vašu sposobnost da očistite kalij iz krvi. Ako vam razina kalija u krvi postane previsoka, to može uzrokovati slabost, aritmije ili čak srčani zastoj.

Osim ako vaš liječnik nije propisao dodatke kalija za ispravljanje nedostatka, ne bih preporučio da uzmete dodatak kalijevu, izvan količine koja se može naći u redovnom multi-vitaminu.

Što je sa supstitucijama sa soli na bazi kalija?

Slušateljica prehrane diva Alice se pitala hoće li korištenje zamjene kalijevog klorida biti dobar način za povećanje unosa kalija i smanjiti natrij u isto vrijeme.

Paket zamjene soli sadrži oko 500 mg kalija. Deset paketa, ili oko 1 1/2 žličice dnevno – što je puno – pružilo bi vašu dnevnu potrebu. Ali, baš kao i s dodacima, ne biste dobivali nijednu od drugih hranjivih sastojaka i prednosti koje biste dobili od hrane s visokim udjelom kalija.

Postoji i još jedan ozbiljniji rizik. Osobe s visokim krvnim tlakom često koriste kalijev klorid kako bi smanjili unos natrija. Ali određeni lijekovi visokog krvnog tlaka (konkretno, diurektika koji štede kalij) su među onima koji mogu smanjiti vašu toleranciju na kalij. Ako ste na bilo kojem lijeku, provjerite sa svojim liječnikom kako biste bili sigurni da je sigurno da koristite zamjenu soli na bazi kalija – i koliko je sigurno za vas.

Za sve ostale, zamjena kalijevog klorida soli (u razumnim količinama) je u redu način da povećate svoj kalij – sve dok obećate da ćete ga posipati po povrću!

Reference

Hoy MK, Goldman JD. Unos kalija američkog stanovništva: Ono što jedemo u Americi, NHANES 2009-2010. Istraživačka skupina za istraživanje prehrambenih podataka s hranom br. 10. rujna 2012. Dostupno na: http://ars.usda.gov/services/docs.htm?docId=19476

doorenbos CJ, Vermeij CG. Opasnost od zamjena soli koji sadrže kalij u bolesnika s zatajenjem bubrega. BMJ. 2003. siječnja 4; 326 (7379): 35-6. Link do članka.

Pages

«Prvo‹ Prethodno12

O autorici

Monica Reanagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel je certificirana od strane ploče certificirana Licencirani nutricionist, autor i tvorac jednog od najviše rangiranijih podcasta zdravlja i fitnessa. Njezin se savjet redovito prikazuje u emisiji Today, dr. Oz, NPR, i u vodećim novinskim novinama, časopisima i web stranicama. Imate li pitanje o prehrani? Nazovite liniju slušatelja prehrane na 443-961-6206.

Contents