mai jos, Jameelah prezintă trei dintre modalitățile sale preferate de a pluti, ca să zic așa, folosind H2O.

mai jos, Jameelah prezintă trei dintre modalitățile sale preferate de a pluti, ca să zic așa, folosind H2O.

Este ofensator pentru că este folosit de activiști anti-LGBTQ+ pentru a sugera că a fi gay, lesbian sau bisexual este voluntar sau o alegere și, prin urmare, „curabilă”, ca prin terapia de conversie dezamăgită, care dăunează activ LGBTQ+ și ar trebui interzisă peste tot, spune Barbarara Simon, șef de știri și campanii la GLAAD. Conform cercetărilor, peste 700.000 de persoane din LGTBQ+ au fost supuse acestei forme de abuz. Nu este condamnat de nicio organizație medicală majoră și niciun studiu nu a arătat că este eficient în schimbarea orientării sexuale. Povești înrudite Multe cauze ale acneei sunt fără creier, cum ar fi să-ți atingi prea mult fața sau să nu o speli după un antrenament. Alții, cum ar fi ruperea stresului sau cosurile hormonale, sunt un pic mai evaziv. Apoi, există acest lucru: ceva din aer ar putea fi de fapt în spatele flăcărilor tale, fără ca tu să-ți dai seama.

Pielea ta este în permanență în contact cu aerul din jurul tău și mulți oameni nu își dau seama că poți avea reacții de la acesta, spune Ronald Ro, fondatorul Awair, o companie care creează monitoare de calitate a aerului. Aerul nesănătos are potențialul de a declanșa flăcări ale eczemelor, stupi, spargeri de acnee și îmbătrânire prematură.

Aerul în interior poate fi de până la cinci ori mai poluat decât în ​​aer liber.

Este Problematic, explică RO, deoarece aerul în interior poate fi de până la cinci ori mai poluat decât în ​​aer liber. Este ușor să presupui că aerul din jurul tău este sigur și sănătos dacă nu poți simți în mod direct ceva în neregulă cu el, cum ar fi fumul sau mirosurile, explică el. Dar acest lucru nu este întotdeauna cazul.

Din fericire, există o mulțime de precauții simple pe care le puteți lua pentru a vă asigura că vă înconjurați cu aer curat în propria casă.

păstrați Citiți pentru a vedea ce ar putea pluti în aer-și cum să le împiedicați să vă afecteze pielea.

Foto: Stocksy/Lumina

Sursele Airului Cauzând Acne Marie Kondo Spațiul dvs. ca un profesionist și mențineți lumânările (sau difuzorul dvs.), casa dvs. igge ar putea să vă saboteze tenul.

Dacă aerul din jurul tău este nesănătos depinde de cinci factori care afectează calitatea aerului, RO explică. Acestea sunt nivelurile de substanțe chimice, praf, dioxid de carbon, temperatură și umiditate. Prea mult sau prea puțin dintre acestea îți pot irita pielea și pot duce la spargeri.

povești conexe Legumele congelate sunt accesibile și la fel de sănătoase ca și cele proaspete. De obicei, sunt înghețate în vârful maturității lor, așa că își mențin o mare parte din valoarea lor nutrițională, spune Serena Poon, CN, bucătar profesionist și nutriționist certificat. Dacă nu știți cum să gătiți legume congelate în mod corespunzător, totuși, nu se vor compara niciodată din punct de vedere al gustului și al texturii.

Poon are o metodă pentru gătirea legumelor congelate care nu eșuează niciodată. Când prăjiți legume congelate la fel cum ați face legumele dvs. proaspete, nu există nicio diferență evidentă între cele două.

prăjirea legumelor congelate este poate una dintre cele mai ușoare modalități de a le găti, spune Poon. Nici nu este nevoie să vă dezghețați legumele congelate – așezați -le doar pe o foaie de copt, pâlpâit cu ulei – prefer uleiul de avocado – și sarea de mare din Himalaya și prăjiți aproximativ 15 până la 30 de minute, până când este crocantă și maro. De asemenea, îmi place să adaug usturoi și ierburi proaspete pentru o aromă suplimentară.

În timp ce prăjiți legumele înghețate este cea mai bună modalitate de a le găti, Poon spune că le puteți introduce și în friteuza de aer. Fryers de aer fac ca gătitul legume crocant să fie o sarcină simplă, spune ea. Aruncați -vă legumele congelate preferate cu ulei de avocado, sare de mare din Himalaya și praf de usturoi, apoi așezați -le direct în friteuza de aer și gătiți aproximativ 6 până la 8 minute pe 375 de grade. Veți avea legume delicioase, crocante, pe care întreaga familie le va plăcea.

povești conexe De ani buni, a existat un consens general că faptul că a avea prea multă grăsime în dieta dvs. poate crește riscul de complicații cardiovasculare, inclusiv accident vascular cerebral. Dar rezultatele unui nou studiu sugerează că nu este în întregime adevărat.

Cercetări preliminare prezentate la sesiunile științifice ale Asociației Americane a Inimii 2021 au constatat că, în timp ce consumând cantități mai mari de carne roșie, carne roșie procesată și grăsimi animale non-lactate îți crește riscul de accident vascular cerebral, consumând mai multe grăsimi vegetale sau grăsimi polinesaturate (găsite În alimente precum nucile, semințele de floarea soarelui și peștele) îți scade de fapt riscul.

Rezultatele se bazează pe un studiu de 27 de ani de peste 117.000 de profesioniști din domeniul sănătății. Participanții aveau 50 de ani în medie – 63 la sută erau femei, 97 la sută erau albe – și niciuna nu a avut boli de inimă sau cancer la începutul studiului. Participanții au completat chestionarele de frecvență alimentară la fiecare patru ani pentru a ajuta la calcularea cantității, sursei și tipurilor de grăsimi pe care le -au avut în dietele lor în ultimul an. Cercetătorii au făcut apoi calcule pentru a ajuta la determinarea aportului dietetic pe termen lung al participanților și a împărțit oamenii în cinci grupuri (numite quintile) pe baza cât de multă grăsime au mâncat.

povești conexe Apa și starea de bine sunt legate inextricabil: o bem pentru a rămâne hidratată (care este conectată la beneficiile care se simte bine, cum ar fi oferirea de ajutor pentru dureri de cap, ajutor de digestie și sănătate îmbunătățită a inimii); Ne înmoaie în ea pentru a ne curăța și a ne întineri pe noi înșine; Și, atunci când este posibil, pur și simplu petrecem timp în jurul său pentru a ne spori nivelurile de fericire. Având în vedere acest lucru, are sens ca apa să fie o componentă a unei rutine de viață sănătoasă. Vestea bună este că există o serie de practici de auto-îngrijire cu apă și ar putea fi fiecare un plus (și gratuit!) În plus față de rutina de îngrijire a oricui.

„Apa vă oferă o oportunitate de a fi prezent cu voi înșivă, spune Yasmine Jameelah, un antreprenor social, jurnalist și fondator al Wellness Collective Transparent & amp; Negru. Vă permite să vă concentrați cu adevărat pe experiența în care vă aflați în prezent. ” Acest sentiment de a fi prezent că apa poate facilita se împrumută la tot felul de practici de îngrijire de sine atentă. Chiar dacă sunteți cineva care are tendința de a ieși la duș (sau de orice alt corp de apă, pentru asta), puteți obține cu siguranță beneficiile proprietăților de vindecare ale elementului.

„Fie că sunteți În cadă, la duș, sau înot, de fiecare dată când ești scufundat în apă, trebuie să fii cu adevărat prezent cu tine însuți. ” —Jameelah

„Indiferent dacă sunteți în cadă, la duș sau înot, de fiecare dată când sunteți scufundat în apă, trebuie să fiți cu adevărat prezent cu voi înșivă”, spune Jameelah. „În cele din urmă, [a fi în apă] este o ocazie frumoasă de a avea grijă de tine.”

și pentru a fi sigur, există atât de multe modalități de a te bucura de practici de auto-îngrijire cu apă. Mai jos, Jameelah prezintă trei dintre modalitățile sale preferate de a pluti, ca să zic așa, folosind H2O.

povești conexe Exerciții activi știu prea bine luptele de a face față unei accidentări-și a lua chiar și o săptămână de la iubitul tău antrenament HIIT pot părea ca sfârșitul lumii atunci când te bazezi pe ea pentru a-l dezvălui. Personal am avut partea mea corectă din genunchiul și entorsele ușoare ale lui Runner, dar toamna trecută, am căzut și mi -am rupt ligamentul sau ACL -ul cruciat anterior, așa cum este mai cunoscut. Este ligamentul cheie de stabilizare a genunchiului, care vă permite să faceți toate sarcinile care necesită mișcări de pivot, inclusiv fotbal, HIIT, Pilates, baschet și altele. mult. Mai Mult. Inutil să spun: într -adevăr ai nevoie de el și nu ajută ca ratele de accidentare la ACL să fie la 100.000 până la 200.000 de persoane afectate doar în Statele Unite.

Dacă există o lacrimă completă care provoacă vătămarea ACL, nu există nicio modalitate în care se poate repara: chirurgia este singura opțiune. Este un proces lung și dureros, deoarece, literalmente, trebuie să vă antrenați grefa pentru a se comporta în același mod în care a fost ACL. Asta înseamnă că a face prea mult prea curând poate deteriora grefa, în timp ce a face prea puțin poate întârzia recuperarea. Timpul mediu de recuperare este de nouă luni, dar ar putea fi mai mult sau mai puțin în funcție de mai mulți factori, inclusiv de succesul chirurgiei și de cât de activă a fost o persoană pre-chirurgie.

Nu este totul mohorât și doamne, odată ce știi La ce să vă așteptați, poate fi mai ușor să faceți față ce înseamnă chirurgia ACL. Iată șapte lucruri pe care le -am învățat pe tot parcursul procesului meu de recuperare.

Foto: Stocksy/Jovo Jovanovic

7 lucruri de știut dacă aveți o accidentare ACL

1. Există mai mult pentru a dezactiva decât a rezolva.

povești conexe Există câteva obiceiuri de frumusețe urâte care vin cu rezultate #ODDLYSATISFIERI. Apropierea cosurilor, pentru unul. Săpând unghiile de unghii înrădăcinate, pentru alta. Și preferatul meu personal, alegând părul înrădăcinat. Dar, în timp ce faceți o intervenție chirurgicală la baie pe acele fire de piele adâncă, pot părea ispititoare, potrivit esteticienilor, acesta poate face mai mult rău decât bine.

părul ingrons vin ca urmare a unui păr neplăcut – de obicei unul care a fost recent bărbierit, făcut penseat sau ceară – obținând prins sub pielea ta de bacterii și celulele moarte ale pielii. Părurile înrădăcinate sunt atunci când un păr este prins în piele și nu vine până la capăt prin folicul, spune estetician autorizat și proprietar al pielii de Sabrina Sabrina Bradley. Corpul tău percepe părul care se comportă greșit ca un obiect străin (similar cu când primești o despicătură sau un fragment de sticlă blocat în picior) și răspunde cu inflamația din zonă. Inflamația poate provoca roșeață în zonă și poate uromexil forte pret determina, de asemenea, ca zona să devină neuniformă, în funcție de cât de mult se întâmplă culegerea.

la fel ca și cosurile, ingrobii pot fi tentanți sălbatici să aleagă. Dar, potrivit lui Bradley, nu este niciodată o idee bună. Poate provoca și mai multă inflamație și, la rândul său, face foliculul mai mare decât modul în care a început. Când începeți să faceți zona cu degetele sau cu un set de pensete, riscați să introduceți bacterii în zonă, care poate transforma o lovitură mică, neofensivă, într -una mare, roșie, furioasă. Porunca lui Bradley? Fără culegere!

În schimb, Bradley sugerează să începeți cu un toner sau o esență pentru a vă asigura că zona este curată, apoi urmând cu o mască de argilă caolin pe zonă pentru a vă calma și exfolia pielea, care va vărsa mort Celulele pielii și ajută la desființarea porului că părul tău sărac este prins. Apoi, pregătiți zona cu o compresă caldă, care vă va deschide porii și va face mai ușor accesul foliculului. În cele din urmă, luați un ac sterilizat (partea sterilizată este deosebit de importantă, deoarece nu doriți să introduceți mai multe bacterii în situație) și să -l utilizați pentru a extrage părul. Acest lucru va ajuta la deschiderea acestuia, dar nu aplică prea multă presiune sau altfel acest lucru va provoca cicatrici, spune Bradley.

povești conexe Ceaiul este altceva decât un ponei cu un singur truc-poate fi reconfortant atunci când ești bolnav, relaxant atunci când trebuie să dormi sau energizat dacă nu ești un băutor de cafea. Un alt bonus? Multe soiuri vă pot ajuta, de asemenea, să obțineți un ten strălucitor.

ceaiul este o superstar în lumea naturală a pielii, spune Theresa Krier, fondatoarea Big T NYC, un brand care face ceaiuri și tisane curate și personalizate. Este ambalat cu o serie de vitamine, aminoacizi și catechine care funcționează holistic pentru a încetini îmbătrânirea, stimulează producția de colagen și menține celulele sănătoase ale pielii. De asemenea, ceaiul combate deshidratarea, un vinovat major al pielii plictisitoare.

suplimentarea ingredientelor pe care le aplicați în fiecare dimineață și seară cu o anumită bunătate ingestibilă – în acest caz, cu tipurile potrivite de ceai – poate face minuni pentru Funcția dvs. generală a pielii. Orice lucru pe care îl consumi în cele din urmă își dă seama de cel mai mare organ al tău: pielea ta, spune Heidi Brown, un estetician și femeia din spatele strălucirii de Brown, o platformă de frumusețe menită să ajute la educarea femeilor despre cum să aibă grijă de pielea lor pe măsură ce îmbătrânesc. Este vorba doar de funcția pielii și de a ne asigura că pielea noastră funcționează într -un mod optim. În timp ce îngrijirea topică a pielii este excelentă, importanța sănătății intestinale și ceea ce ingerați complimentează orice aplicați.

povești conexe

Similar cu cât de drăguță activă activă te poate inspira să lucrezi mai mult, faptul că un spațiu de meditație primitor poate duce la mai mult timp petrecut în meditație. Căminul tău este deja un sanctuar din cauza stresorii vieții de zi cu zi, dar micul unghi sau colțul pe care îl dedici reflectă liniștit în interior ar trebui să radiaze vibrații suplimentare pașnice.

Este ceva ce fondatorul colectiv Mala, Ashley Wray, se gândește foarte mult. Ea a descoperit beneficiile utilizării Malas ca instrument de meditație în timp ce se afla într-o călătorie care se schimbă în viață la Bali și a făcut misiunea ei să le împărtășească cu ceilalți. Pietrele și pietrele prețioase utilizate în bijuteriile ei de mărgele vindecătoare sunt alese cu atenție, pentru sensul lor la fel de mult ca frumusețea lor și sunt menite să -ți îmbunătățească practica de meditație și să te ajute să te concentrezi. (Chiar și mințile cele mai experimentate ale meditatorilor pot să se abată pentru a explora ceea ce își doresc pentru cină sau tot ce a rămas pe lista lor de activități.) Chiar în această lună, Mala Collective a lansat o colecție de acasă formată din perne de meditație, lumânări și alte accesorii, de asemenea Menit să vă ajute să vă puneți întemeie practica.

Aici, Wray împărtășește trei dintre cele mai bune sfaturi ale sale pentru crearea unui spațiu de meditație care este egală părți visătoare și pașnice. Indiferent dacă doriți să dedicați o cameră completă practicii dvs. sau doar un colț mic, ideea ei este menită să ajute la transformarea meditației de la un obiectiv înalt într -o practică zilnică.

Toate fotografiile: Mala Collective

1. Păstrați perna la vedere simplă

Dacă doriți să faceți meditația un obicei obișnuit, unul dintre cele mai bune sfaturi ale lui Wray este să vă păstrați perna în față și în centru în dormitorul dvs., fie în camera de zi, ca un indiciu vizual. Cu toții știm Zicala „din vedere din vedere”, spune ea. A avea o inspirație vizuală pentru a practica meditația este un memento puternic.

A avea o inspirație vizuală pentru a practica meditația este un memento puternic.

Wray oferă alte sfaturi utile atunci când alegeți o meditație Cushion: Dacă faceți foarte mult yoga și aveți mai multe șolduri deschise, o pernă mai mică s -ar putea să vă simțiți mai bine. Dar dacă șoldurile dvs. sunt un pic mai strânse sau dacă vă place să stați mai sus cu mai mult suport, atunci o pernă mai ridicată sau mai fermă ar fi cea mai bună.

Dacă gleznele dvs. tind să adorm în timpul meditației, Wray sugerează plasarea plasării ei pe o altă pernă sau pătură.

2. Mențineți schema de culori pașnică

Deoarece meditația nu este tocmai un moment în care doriți să vă simțiți jigniți sau neliniștiți, Wray sugerează încorporarea culorilor pașnice în spațiu. Când alegeți pături de aruncare și agățări de perete, gândiți -vă la ceea ce vă simte liniștitor. Odată ce începeți să vă asociați spațiul de meditație cu calm și bucurie, veți avea mai multe șanse să stați în practică, spune ea.

povești conexe Acesta nu este planul dvs. standard de Anul Nou. Fără diete restrictive, fără cântăriri săptămânale, fără „cu totul nou” pentru acest nou an-pentru că, hei, ești destul de grozav deja. Aceste patru planuri conduse de experți-concepute pentru a vă ajuta să vă mișcați corpul, să mâncați mai multe legume, să dormiți mai bine sau să vă arătați o anumită îngrijire iubitoare-sunt totul despre dezvoltarea obiceiurilor sănătoase care se aliniază mai bine obiectivelor tale.

Plimbarea prin ușa dormitorului nostru ar trebui să servească ca un moment simbolic care marchează plecarea zilei, cu toate problemele sale și afacerile neterminate, în urmă. Când ne trezim dimineața, va fi destul timp pentru a ne ridica proiectele și a ne ocupa de provocările noastre, reîmprospătate și reîncărcate.

din cauza acestei granițe pe care le am între timpul de somn și timpul de trezire , Îmi tratez tranziția la somn ca un ritual de sacrosant. Înainte de culcare, fac o baie fierbinte cu săruri Epsom și o lumânare care pâlpâie în apropiere și, dacă mă simt neliniștit sau îngrijorat de ceva, mă înmoaie mai mult.