Pentru aplicarea perfectă a machiajului aveți nevoie de instrumentele potrivite.

Pentru aplicarea perfectă a machiajului aveți nevoie de instrumentele potrivite.

Prin urmare, nu devii agitat, deprimat sau stresat, care sunt unele probleme frecvente asociate cu oboseala din carantină.

Cu toate acestea, pentru a obține rezultatul, trebuie să rămâneți cu aceste practici sănătoase în mod persistent, altfel dacă practicați meditația câteva zile și apoi faceți o pauză lungă, atunci tot efortul vostru va fi în zadar.

Respirația profundă este o tehnică rapidă orientată spre rezultate, deoarece îți tulbură mintea imediat când începeți să vă concentrați asupra respirației (la fiecare inspirație și expirare).

În timp ce numărăm beneficiile practicilor de meditație într-un singur termen, putem spune că este nenumărat. Acum, beneficiile și eficacitatea practicilor de meditație sunt dovedite științific. Oamenii care sunt victimele unor probleme grave de sănătate mintală, chiar dacă sunt prea sfătuiți de specialiștii în sănătate să practice meditația în fiecare zi pentru a-și îmbunătăți starea mult mai rapid împreună cu luarea medicamentelor prescrise. Deci funcționează ca un instrument eficient pentru a face față simptomelor oboselii de carantină.

Rămâneți conștienți de energia pe care o cheltuiți

Motivul din spatele tau te epuiza sau ai o lipsă de energie pentru a face chiar și lucrările necesare pentru supraviețuire, deoarece îți cheltuiești inconștient energia pe lucruri inutile, cum ar fi să te gândești la lucruri inutile toată ziua. Prin urmare, atunci când aveți nevoie de energie pentru a vă desfășura activitățile zilnice de rutină, simțiți oboseală excesivă și epuizare de energie.

Nu ardeți energie ici și colo, cum ar fi navigarea pe diferite aplicații de pe mobil, efectuarea apelurilor lungi de pe mobil etc. Deși aceste activități consumă mai puțin energie, dar toate împreună valorifică multă energie din corpul tău, lăsând în urmă o baterie foarte scăzută sau un nivel de energie foarte scăzut. .

Așa că fii conștient de lucrurile în care îți petreci cea mai mare parte a timpului într-o zi. Observați mental sau notați undeva cum vă simțiți după ce ați făcut o anumită sarcină, cum ar fi decorarea dulapului sau orice astfel de activități. Odată ce ați conștientizat lucrările cu consum mare de energie, ar trebui să evitați să le faceți pentru a le păstra pentru sarcini mai necesare.

A rămâne conștient de activitățile tale din viața de zi cu zi este o modalitate eficientă de a preveni cheltuirea inutilă a energiei tale la nivel mental și fizic. O persoană care rămâne bine energică și conștientă toată ziua nu se epuizează nici măcar după ce a făcut o mulțime de lucruri și nici nu devine victima unor probleme comune asociate oboselii de carantină, cum ar fi stresul, anxietatea, temperamentul scurt etc.

Găsește-ți scopul chiar și în circumstanțe negative

Motivul din spatele sentimentului de deznădejde din cauza oboselii de carantină apare deoarece izolarea îi face pe oameni să uite de scopul lor în viață, ceea ce este într-adevăr o condiție foarte înfricoșătoare. O persoană fără scop în viață este probabil să se simtă deprimată și să dezvolte alte simptome legate de depresie.

Deci, pentru a depăși aceste probleme asociate oboselii de carantină, este vital să vă găsiți scopul în viață în mijlocul acestei crize globale. Vedeți pozitiv chiar și în această situație negativă. Gândește-te că această suferință a venit să predea o anumită lecție și cu siguranță vei ieși câștigător și mai departe poți folosi această experiență la locul potrivit pentru a-ți atinge scopul vieții.

Înțelegerea propriei valori și a scopului dvs. va ajuta la depășirea oricărui tip de provocări mentale care sunt foarte frecvente cu carantina COVID-19. Puteți folosi acest timp pentru a învăța unele activități speciale, cum ar fi dansul, pictura, gătitul etc., cu care nu ați încercat niciodată să le întâlniți în lipsa de timp suficient sau în goana rutinei de zi cu zi.

Deci aceasta este o oportunitate de aur de a lucra la talentul tău ascuns sau de a-ți îndeplini visele care au fost lăsate în urmă sub presiunea responsabilităților generale ale vieții. Prin urmare, cu aceste tipuri de gânduri pozitive, veți găsi un scop pentru dvs. care vă va ajuta să vă mențineți energici și să vă întăriți pe parcursul acestei perioade de carantină.

Evitați să vizionați prea mult știri și telefoane mobile

Privirea la televizor și navigarea pe telefoanele mobile era o parte normală a zilelor de weekend ale tuturor, dar deoarece acesta este un weekend pe termen lung fără nicio dată sigură de reluare, așa că trebuie să evitați acele obiceiuri normale de zile. Luați o mică pauză de la telefon și de la televizor, deoarece în prezent ambele arată în mare parte știri și videoclipuri pline de negativitate, cum ar fi prezumția unor evenimente incerte care pot provoca un efect devastator asupra lumii și omenirii etc.

Deoarece doriți să vă îngrijiți și să vă îmbunătățiți creierul în această perioadă de carantină, trebuie să evitați să vă răsfățați cu aceste lucruri stupide. Nu spunem că vă boicotați în mod absolut telefoanele și canalele de știri la televizor, ci să le vedeți într-un timp foarte limitat și să petreceți cea mai mare parte a timpului zilei în lucruri mai creative care vă pot angaja creierul în direcția pozitivă și corectă. . Acest lucru nu numai că vă va ușura călătoria în carantină, dar va reduce și riscul de creștere a simptomelor asociate oboselii de carantină.

Încercați să vă conectați cu alții

Retragerea socială sau deconectarea de la lumea exterioară sunt unele dintre cele mai frecvente incidente pe care oamenii le suferă din cauza oboselii de carantină, dar acest lucru este gestionabil. Înainte de a începe să dezvolți astfel de emoții negative și devastatoare în mintea ta, fă un pas în mod proactiv. Încercați să vă conectați cu alții, în special cu cei care își duc viața într-o manieră pozitivă.

Carantina a impus reguli pentru menținerea distanței sociale față de toți cei din jurul nostru, chiar și de prieteni și rude, dar acest lucru nu ajută în niciun fel să tăiem legăturile emoționale unii cu alții. Așa că continuați să comunicați cu prietenii și rudele dvs. prin apel și mesagerie, deoarece păstrarea contactului cu cei apropiați și dragi nu ne permite niciodată să realizăm sentimentul de singurătate sau izolare. În acest fel, puteți umple golul distanțării sociale împreună cu prevenirea riscului de retragere socială, care este într-adevăr foarte periculos pentru sănătatea mintală a oricui.

Discutați-l

Nu-ți păstra sentimentele în tine, în special emoțiile negative, deoarece acestea vor crește ca o otravă, care va avea un impact major asupra sănătății și vieții tale. Împărtășește-ți sentimentele altora în care ai încredere și care te pot înțelege fără nicio judecată.

Starea acasă nu vă limitează dreptul de comunicare. Așa că vorbește cu prietenii și rudele tale la telefon sau la apelul video. Rămâneți în legătură cu ceilalți vă oferă ocazia de a împărtăși emoțiile negative pe care le experimentați din cauza oboselii de carantină și îl va ajuta să se vindece la timp înainte de a-ți scăpa din mână.

De fapt, vorbirea are un efect terapeutic uimitor, deoarece astfel emoțiile tale obțin un loc în care să iasă, lăsându-te să te simți liber și să te răcori. De asemenea, atunci când comunicați cu ceilalți, obțineți o soluție la problemele dvs. pe care le considerați de nerezolvat sau de neînvins.

Pregătiți o rutină și urmați-o cu strictețe

Este evident că rutina ta obișnuită de viață a fost perturbată de acest eveniment de carantină care afectează direct sau indirect liniștea ta mentală și fizică într-un fel sau altul, deoarece acum nimic nu se face la timp. Deci, pentru a depăși aceste probleme asociate cu oboseala din carantină, ar trebui să creați o rutină fixă ​​pentru dvs. și să o urmați cu strictețe, fără a da greș.

Planificați o rutină care nu vă va fi dificil de urmat, asigurându-vă că toate sarcinile și responsabilitățile necesare sunt gestionate în acest sens. Acest lucru oferă certitudine, modelându-ți zilele într-un mod special. Puteți începe ziua cu practici conștiente, cum ar fi meditația și unele asane de yoga, apoi luați un mic dejun sănătos și, după aceea, vă angajați în niște lucrări productive care nu vor permite nicio serie de gânduri supărătoare și inutile să intre în mintea ta.

Mergeți la o plimbare de seară, deoarece este important să mergeți în mijlocul naturii, care este vindecatorul natural pentru corpul uman și sănătate. De asemenea, îți poți planifica rutina într-un mod care să fie ușor de urmat și să te mențină productiv și să îți menții starea de spirit într-o poziție stabilă pe tot parcursul perioadei de carantină.

Încărcați-vă bateria prin exerciții fizice, somn și mâncare

O modalitate mai ușoară de a vă crește rapid nivelul de energie epuizat este să consumați alimente pe care nu le-ați încercat de mult timp, să faceți exerciții atunci când vă simțiți neliniștiți sau absorbit de energie și să dormiți cel puțin 7 până la 8 ore pe timp de noapte. Când corpul tău primește o nutriție adecvată prin alimente, este probabil să se simtă plin de energie toată ziua. A face un pui de somn în timpul zilei cel puțin 30 de minute este suficient pentru a vă reîncărca bateria și a vă pune pe drumul cel bun.

Un somn bun de noapte este vital pentru toată lumea și, prin urmare, este benefic și pentru tine în timp ce faci față problemelor legate de oboseala din carantină. Urmați o rutină fixă ​​de exerciții cel puțin 30 de minute timp de 5 zile pe săptămână, deoarece acest lucru nu numai că vă ideal slim contraindicatii va îmbunătăți aspectul fizic, dar este și cel mai bun instrument pentru a vă îmbunătăți sănătatea imunitară, care este esențial pentru toată lumea pentru a preveni riscul de contracție a noului coronavirus. De asemenea, o rutină bună de exerciții ajută la îmbunătățirea sănătății tale mintale.

Schimbați-vă casa

În zilele normale de viață, aproape că avem timp să ne decorăm casele. Cu toate acestea, acea dorință neîmplinită poate fi îndeplinită în această fază de carantină. Refaceți-vă casa, deoarece aceasta este o modalitate bună de a vă angaja mintea și corpul, care va ține la distanță toate emoțiile negative care sunt asociate cu carantina.

Redefiniți-vă casa din nou, deoarece aceasta îi va oferi un aspect nou și revigorant, care vă va umple mintea și corpul cu emoții pozitive atunci când începeți să locuiți în casa dumneavoastră bine reamenajată, inclusiv interior și exterior. Acest lucru vă va ține mintea departe de toate emoțiile negative, sporind sentimentul de bunăstare în mod natural atunci când veți fi curat și bine decorat în interior și în aer liber pentru a trăi.

Puteți planta câteva flori frumoase sau dacă este disponibil spațiu bun în fața casei dvs., atunci puteți planta câțiva pomi fructiferi sau ierburi în grădina dumneavoastră. Când vei găsi natura în jurul tău, atunci nu va mai fi loc pentru orice fel de emoții negative.

Dacă devii o victimă a oboselii de carantină, atunci nu există nimic de care să te simți timid sau îngrijorat. Nu este nimic anormal în asta. Cu toate acestea, putem încerca ceva de la nivelul nostru cu câteva sfaturi eficiente menționate mai sus pentru a depăși oboseala de carantină, asigurându-ne că și această fază grea a vieții noastre devine și ea normală și trece într-un mod sănătos.

Vizualizați sursele articolului"">Vizualizați sursele articoluluihttps://www.verywellmind.com/how-to-cope-with-quarantine-fatigue-4844181https://edition.cnn.com/2020/06/08/health/quarantine-fatigue-is-real-coronavirus-wellness/index.htmlhttps://www.massgeneral.org/news/coronavirus/quarantine-fatiguehttps://www.shape.com/lifestyle/mind-and-body/quarantine-fatigue

Nu ești mulțumit de finisajul machiajului tău chiar și după ce ai folosit produse de cea mai bună calitate? S-ar putea să nu fie machiajul tău de vină în primul rând. Niciun machiaj nu vă poate oferi aspectul profesional cu aer periat decât dacă a fost aplicat doar în cel mai bun mod. Pentru aplicarea perfectă a machiajului aveți nevoie de instrumentele potrivite. Deci, da, dacă nu ești mulțumit de finisajul machiajului tău, ar putea fi pensula ta de machiaj care are nevoie de o schimbare.

Seturile de pensule de machiaj sunt disponibile într-o gamă largă de prețuri. Există seturi de pensule de machiaj care costă mai puțin de 5 USD și în același timp există și cele care te vor costa peste 500 USD. Puteți găsi chiar și câteva opțiuni mai scumpe de către diferitele mărci de semnătură folosite de profesioniști.

Dacă ești în căutarea celor mai bune seturi de pensule de machiaj pentru aspectul profesional, ești norocos, deoarece am întocmit deja o listă cu cele mai bune pensule de machiaj chiar aici pentru tine. nu vă faceți griji; am luat în considerare toți factorii, pornind de la preț până la calitate și ușurință de transportat pentru a veni cu această listă, astfel încât să puteți face alegerea cu ușurință.

Sephora Collection Tools of the Trade Brush Set

Cuprins

Sephora Collection Tools of the Trade Set de periiSigma Beauty Best of Sigma Brush SetBobbi Brown Colecțiile de perii de bazămashbox #ShapeMatters BrushesKevyn Aucoin Set de călătorie din colecția de perii Expert ZOEVA Rose Golden Luxury Set VOL. 3 Gracious Glamour 8 perii esențiale pentru față și ochiIt Cosmetics Colecția de pensule Heavenly Luxe de 6 buc cu carcasă de călătorie.l.f. Studio 11 piese Colecție de perii BlackMorphe 15 buc Vegan Pro Set Too Faced Teddy Bear Hair Professional Set de perii de călătorie Chantecaille Set de perii de călătorieSHANY Professional 12 – Set de perii cosmetice naturale de capră și bursuc cu husăCum să vă îngrijiți pensulele de machiajSursa: Amazon.com

Spune la revedere finisajului de fard neted pentru totdeauna, cu aceste instrumente profesionale de colectare ale setului de pensule comerciale de la Sephora. Fie că îți evidențiază pomeții sau ai acei ochi ascuțiți de pisică, acest set de perii de machiaj din 8 piese este tot ceea ce ai nevoie. Este într-adevăr cele mai bune seturi de pensule de machiaj pentru aspectul profesional, cu excepția cazului în care luați în considerare prețul.

Cu toate acestea, calitatea, precum și finisajul produsului justifică cu adevărat fiecare bănuț din prețul său. Vine cu un set de 8 pensule de machiaj care pot fi rulate într-o cutie prietenoasă pentru călătorii. Perii fiecărei perii sunt super moi și se mișcă lin, chiar dacă îl folosești pe pielea uscată. Culoarea deschisă a perilor este celălalt punct de reținut, ceea ce facilitează verificarea cantității de produs pe care o aplicați.

Setul conține o perie pentru pudră, o perie mică de contur, o perie evantai, o perie de amestecare a umbrelor, o perie de precizie a umbrelor, o perie de căptușeală înclinată, o perie pentru pete și un pieptene pentru sprâncene împreună cu o cutie de călătorie neagră și moale. Pentru a cumpăra acest set de pensule de machiaj de înaltă calitate, consultați următorul link,

Cumpărați acest produs de pe Amazon

Set de pensule Sigma Beauty Best of Sigma

Sursa: Amazon.com

Un alt jucător demn de remarcat pe piața celor mai bune seturi de pensule de machiaj pentru aspectul profesional este seturile de pensule Sigma. Colecția este bună și, deși este mult mai puțin costisitoare în comparație cu majoritatea mărcilor folosite de profesioniști, oferă un finisaj destul de bun machiajului tău. Setul conține un total de 7 perii de înaltă calitate și proiectate cu precizie.

Cel mai bun lucru la acest set de perii este că fibrele folosite în el sunt sintetice și totuși concurează gât la gât cu firele de păr de animale. Aceste fibre au fost concepute astfel încât să arate și să se simtă la fel ca fibrele naturale, dar să nu fie cruzime împotriva animalelor. Cele 7 pensule incluse în acest set vă pot satisface orice tip de machiaj, conturare și precizie.

Pensulele acestui set pot fi folosite pentru aplicarea fondului de ten, a corectorului și a fardului de pleoape. Există, de asemenea, pensule pentru conturare, evidențiere, precum și arta detaliată. Acesta este unul dintre cele mai bune seturi de pensule de machiaj pe care le puteți obține pentru mai puțin de 100 USD.

Pentru a cumpăra Setul de perii Sigma Beauty Best of Sigma, consultați următorul link,

Cumpărați acest produs de pe Amazon

Bobbi Brown Colecția de pensule de bază

Sursa: Amazon.com

Doar marca acestui set de pensule de machiaj ți-a spus deja că pentru a le face pe acestea va trebui să cheltuiești o avere. Acest set de pensule de machiaj care se pretinde a fi una dintre cele mai de calitate superioară de pensule disponibile vine pentru un preț care nu este chiar decent. Cu toate acestea, dacă sunteți gata să faceți acel nivel de investiție pentru a vă asigura că obțineți aspectul perfect aerian de fiecare dată când vă machiați, acesta este cu siguranță o alegere bună.